19. december 2019

PODCASTS MED VIDEN.
I mangel af bedre, er den bedste gave, vi kan give jer ny viden. Derfor vil vi gerne dele tre gode podcasts med jer.

Læs artiklen.
rådgivning & støtte

3. december 2019

NYT SAMARBEJDE.
Hurra! Vi har netop kvalificeret os til at være tilknyttet konsulenthus på et længerevarigt sparrings- og rådgivningsforløb med Erhvervshus Nordjylland.

Læs artiklen.

7. november 2019

FEM YOUTUBE-RÅD.
“Det er som om, at når jeg taler, så kan jeg ikke styre min stemme. Og jeg ved ikke hvorfor. Og nu kan jeg bare mærke, at hele mit hoved er som om, at jeg sidder og tuder.”

Læs artiklen.

26. september 2019

AT FØLGE MED TIDEN.
”Pas på med ikke at sejle alt for langt ud på åbent hav –  du kunne risikere at styrte ud over kanten!” Dette er et velmenende råd fra tilhængere af foreningen, Flat Earth Society.

Læs artiklen.

12. september 2019

DUGFRISK ANALYSE ANTYDER, AT AGF BLIVER DANSKE MESTRE I DENNE SÆSON.
Jeg havde netop færdiggjort analysen, og såvel kvalitative som kvantitative data talte sit entydige sprog: AGF vinder efter mange års lidelser endelig det danske mesterskab igen i denne sæson.

Læs artiklen.

12. august 2019

KAMPEN MOD DET ALTFORTÆRENDE MØDEMONSTER
Motivation af sine medarbejdere og effektiv brug af deres tid er af højeste prioritet for de fleste arbejdspladser. Ikke desto mindre overser man ofte hvor vigtig en rolle møder spiller, når det kommer til optimering af såvel motivation som tidsforbrug.

Læs artiklen.

2. august 2019

FÅ FORTALT DEN GODE HISTORIE
Den gode historie er essentiel, når det kommer til god markedsføring. Men hvordan finder du den gode historie i netop din virksomhed, og hvordan får du formidlet den gode historie, så kundernes søgelys netop rammer din virksomhed?

Læs artiklen.

Lyst til et inspirationsmøde?

Kontakt os