Power BI vs Google Data Studio

Power BI VS Google Data Studio

Power BI vs. Google Data Studio – en sammenligning på dansk

Markedet for moderne rapportering domineres for tiden af Google og Microsoft, som med hhv. Google Data Studio (GDS) og Microsoft Power BI (PBI) har lagt sig solidt i førerfeltet for business intelligence og data visualiseing.

Med avancerede løsninger og overkommelige startomkostninger, både i tid og kroner, er de to tech giganter ikke til at komme udenom for dig, som har fokus på at udnytte data optimalt og til at drive forretningen fremad!

Det kan måske være vanskeligt at identificere hvilket værktøj din virksomhed bør arbejde videre med. Vi hjælper dig med at træffe den gode beslutning.

Power BI vinder med et mulehår

PowerBI får 4,5 stjerner ud af 5 pga. de avancerede funktioner, der muliggør smidig integration og et væld af flotte rapporteringsmuligheder. At det koster 10$ pr. måned pr. pro-bruger, vurderer vi til meget overkommeligt for de fleste. Der er plads til forbedringer her og der, så den sidste halve stjerne må vente.

Google Data Studio ligger sig lige i slipstrømmen med 4 stjerner. Det er klart det stærkeste gratisværktøj på markedet, men den lidt simple funktionalitet gør, at den ikke kommer helt op i Champignons League… endnu!

Power BI

Pros&Cons: Power BI VS Google Data Studio

Google Data Studio

Pros&Cons: Power BI VS Google Data Studio

Forskelle og ligheder

Ligesom der er forskelle og ligheder på PC og MAC, er det også gældende for BI-værktøjer som Power BI og Google Data Studio. Både i funktioner, pris og brugeroplevelse.

Begge datavisualiseringsværktøjer fremstår professionelle og usvigeligt præcise. Begge er udviklet af tech-giganter indenfor analyseindustrien, så dit valg kan ofte afhænge af, hvilket operativsystem, du er mest vant til: Google eller Microsoft.

Power BI VS Google Data Studio

Hos Indicator er vi eksperter i BI og analyse og har hjulpet mange kunder med at optimere deres anvendelse af data. Vores konsulenter kan hjælpe dig med rapporter i Power BI og Data Studio.

Vores dygtige konsulenter tager dig i hånden fra start til slut, så vi sikrer, at din implementering af Business Intelligence giver dig udbytte fra dag ét. Vi afholder ligeledes kursus i Microsoft Power BI og tager gerne en gratis og uforpligtende snak. Ring gerne på 2372198 – og fortæl os, hvad vi kan hjælpe med.

DEL GERNE DETTE INDLÆG