GIV DIT DATA LIV

Datastruktur & ERP-setup

Datastruktur

Fundamentet for den datadrevne organisation er en god datastruktur. Målet er, at de rette informationer skal være tilgængelige for de relevante medarbejdere på rette tid. For at lykkes med dette, skal der være en sammenkobling mellem de systemer, som dine medarbejdere arbejder i.

Data skal således samles på en måde, så informationer er lette at forespørge på og arbejde videre med for såvel frontmedarbejder som analyseeksperten. Derfor er det vigtigt, at der er en logisk struktur for samling af data i de bagvedliggende tabeller.

Vi hjælper med den røde tråd

Hos Indicator har vi mange års erfaring med at indsamle og strukturere data på en måde, så det er let for din organisation at inkorporere det i alle væsentlige beslutningsprocesser i virksomheden.

Vi kan skabe den nødvendige røde tråd mellem dine datakilder, og vi kan hjælpe dig med at automatisere opdaterings-processer, som er tidskrævende og kan lede til fejl.

INSPIRATION

Vi hjælper med at skabe overblik

Har du brug for hjælp til at få skabt overblik over dine data, eller står du overfor at skulle implementere et nyt ERP-system? Så tag fat i os, så giver vi dig gode råd til, hvad du skal være opmærksom på.

HEYMATE

SYSTEMATIK I DATA

HeyMate besidder over 100 forskellige hjemmesider og mobile apps, hvilket generer en massiv mængde af brugbare data. HeyMates helt store udfordring bestod i en manglende systematik og overblik over data. Derfor kontaktede man Indicator, som har en ekspertise mht. analyse og rapportering af data.