VI SKABER DYBDEGÅENDE ANALYSER OG RELEVANT INDSIGT

SPECIALISTER I BRUG OG UDNYTTELSE AF DATA

Indicator er et konsulenthus i Aarhus, der har en solid ekspertise i at udnytte data på en intelligent måde, således at du kan indfri din virksomheds ambitioner.

40 års samlet erfaring

Klar til at dele ud af viden

Så har du lyst til inspirationssnak om, hvordan du bedst muligt udnytter data, så tag endelig fat i os.

Konsulenthus i Aarhus med ekspertise i udnyttelse af data

Analyser, som kan gøre dig skarpere på dine kunder og deres præferencer, så du kan booste din omsætning.

Datastruktur således, at I har de bedste forudsætninger for at arbejde videre med jeres data og får automatiseret flows, så der er mindst muligt arbejde forbundet med det.

Rapporter, der er smarte og interaktive, som ledelsen kan bruge til at træffe bedre beslutninger.

Undervisning i, hvorledes du identificerer de rette KPI´er og hvordan du bruger analyse- og rapporteringsværktøjer bedst muligt.

Dette er dog blot nogle af de ting, som vores dygtige konsulenter kan hjælpe dig med.

Vi er servicemindede og vi elsker at dyrke den gode og tætte kunderelation. Vi skræddersyer løsninger til den enkelte virksomhed, og vi går rigtig langt for at sikre, at løsningen er tilpasset lige netop dine behov og præferencer.

Vi har over 40 års samlet erfaring, og vi er altid klar til at dele ud af vores viden.

Så har du lyst til inspirationssnak om, hvordan du bedst muligt udnytter data, så tag endelig fat i os.

LØSNINGEN LIGGER I DATA

Ydelser

MÅLRET DIN INDSATS

Analyse & indsigt

Din virksomheds langsigtede evne til at tjene penge, er i høj grad bundet op på beslutningstagernes evne til at træffe gode beslutninger. 

Datadrevet vejviser

Rapportering

Hvordan går det? Det er et bredt spørgsmål, som kan være vanskeligt at svare kort på. Men i bund og grund sikrer en god rapportering, at du er i stand til at svare på det med et kort svar. 

Giv dit data liv

Datastruktur & ERP-setup

Vi kan hjælpe dig med at automatisere opdateringsprocesser, som ellers er tidskrævende og kan lede til fejl.

Lad os fylde på

Undervisning

Foruden at hjælpe virksomheder med brug og udnyttelse af data, tilbyder vi også undervisning i form af kurser, workshops og webinarer. 

Vi spilder ikke din tid

Vi ved, at vores kunder har forskellige behov og præferencer. Derfor tilbyder vi en palette af mødepakker, som du kan vælge imellem.

Så uanset om du er til hygge, fodbold eller til løsning af udfordringer, så har vi en mødepakke til dig.

Kundeudtalelser

Indicator har evnet enormt hurtigt at forstå vores forretningsmodel og vores komplicerede dataopsamling, og har på en rigtig god måde fået overleveret viden og ekspertise til organisationen.

Christian Moestrup
CFO i Agri Norcold

Samarbejdet med Indicator har været særdeles vellykket og professionelt. Indicator har hjulpet med at sikre fremgang på en række komplekse automatiseringsprojekter, samt haft ansvaret for intelligent brug af data i vores arbejdsprocesser.

Ghita Sloth Poulsen
Head of Intelligent Automation, Robotics & AI fra Grundfos

Indicator har været en særdeles kyndig og kompetent sparringspartner i forhold til hvordan vi kan arbejde smart med data.

Klaus Agesen
Økonomichef i HIN A/S

Indicator har hjulpet os med at få markant bedre indblik i vores kunders behov, og vi kan dermed tilbyde vores kunder endnu mere værdi fremadrettet.

Mark Andersen
Adm. direktør i AdMill

Vi har et fremragende samarbejde med Indicator. Indicator er både hurtigere, billigere og er mere forretningsorienterede end nogen, jeg hidtil har arbejdet med.

Kenneth Andersen
Adm. direktør & Partner i HeyMate
Mød vores team
HOLDET BAG INDICATOR

Hvem er vi?

Vi elsker vores arbejde, og vi gør os umage i arbejdet med at levere løsninger til dig. Inspiration og vidensdeling er et fundament for det gode samarbejde, og derfor fakturerer vi naturligvis aldrig, når en kunde vil vende en idé eller tanke med os. Har du nogle tanker om, hvordan jeres virksomhed kunne bruge data bedre? Så ring til os, og vend det med os – så lover vi, at du får vores ærlige feedback på dine tanker.

VORES PROJEKTER

Nogle af vores kunder