SYSTEMATIK I DATA

udfordring

HeyMate besidder over 100 forskellige hjemmesider og mobile apps, hvilket generer en massiv mængde af brugbare data. HeyMates helt store udfordring bestod i en manglende systematik og overblik over data.

Det er essentielt for en virksomhed at have overblikket over data, idet kendskab til sin webtrafik og en analyserende til gang til denne, er nødvendig for at optimere sin forretning. Derfor kontaktede man Indicator som har en ekspertise mht. analyse og rapportering af data.

proces

I henhold til at opnå det fornødne overblik over HeyMates aktiviteter, måtte der laves en række rapporter på HeyMates meget omfattende datagrundlag. Ved hjælp af brug af Power BI, fik Indicator opsat en række rapporter til kunden, hvori de løbende fik opdateringer omkring webtrafikken.

Undervejs i projektet gjorde Indicator en dyd ud af at processen var transparent, så HeyMate hele tiden kunne se, hvor langt vi var i systematiseringen af deres data. Det stod også klart, at HeyMate havde brug for dybdegående analyser af udvalgte forretningsområder, hvor der i særlig grad var brug for en systematik.

resultater

Vi fik hurtigt i Indicator dannet os et overblik over HeyMates webtrafik, og leverede let overskuelige rapporteringer herpå. Dermed fik kunden et overblik over sit samlede forretningsområde, og havde mulighed for i de interaktive rapporteringer at fordybe sig i kausaliteten bag forskellige nøgletal.

Vores brug af intelligent rapportering gjorde det muligt proaktivt at give HeyMate viden om områder, som krævede en særlig indsats. Således kunne Heymate signifikant styrke kundegrundlaget og dermed indtjeningen.

fremragende samarbejde

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os