Podcasts med viden

Indicator   •   19. december 2019

podcasts med viden

I mangel af bedre, er den bedste gave, vi kan give jer ny viden. Derfor vil vi gerne dele tre gode podcasts med jer, som alle har det til fælles, at de har fokus på, hvordan man arbejder med de gode kundeoplevelser.

WHAT IT MEANS

En halv times podcast, der udkommer med ugentlig frekvens. Eksperter inviteres ind og diskuterer de udfordringer, der er forbundet med forandring i kundeadfærd og præferencer. Hvorledes kapitaliserer man på disse forandringer, og hvordan kan man transformere den nyeste viden til at skræddersy gode kunderelationer? Disse spørgsmål forsøges belyst med udgangspunkt i data/facts.

HUMAN DUCT TAPE SHOW

En podcast på omkring 50 minutter som udkommer et par gange i måneden. I hvert afsnit interviewes ofte en erfaren CCO fra en større virksomhed, og samtalen bevæger sig ofte omkring hvorledes man udnytter change management og talentudnyttelse til at skabe fremragende kundeoplevelser. Anbefalingerne bygger på konkrete eksempler, hvad har virket for case-virksomhederne, og hvordan kan du udnytte disse eksempler til at skabe gode kundeoplevelser i din virksomhed.

EXPERIENCE THIS

Denne podcast udgives en gang i ugen og er af en halv times varighed. De to værter bruger historier fra deres eget liv til at illustrere hvorledes man via praktiske eksempler kan gøre sin virksomhed attraktiv ift. nye kunder, men også hvorledes man sikrer sig, at de eksisterende kunder forbliver loyale. En underholdende og let fordøjelig podcast.

Og så vil vi bare ønske dig en rigtig glædelig jul.

Kontakt os her.